keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

BaNaAnIpAnNaRiA

Tänä aamuna luin Ihan Kaikki Kotona -blogia, jossa oli ohje Rahkabanaanipannukakkuihin. Nämä meillä asustavat teinit ovat joitakin kertoja tehneet trendiruokaa banaanilättyjä (ja olisittepa nähneet keittiön sen jälkeen), niinpä arvelin, että tämäkin ehkä uppoaa.



Töiden jälkeen siis kurvasin cittarin kautta hakemaan muffinsivuoan, joka meillä tietysti taas tällä kertaa oli mökillä. Näin kahden 'kodin' haltijana tavarat ovat toisinaan väärässä paikassa - mökillä ollessa kotona ja kotona ollessa mökillä. Vähän muokkasin ohjetta, koska meillä ei spelttijauhoja ollut, enkä viitsinyt tämän takia ostaa. Tässä siis Ihan kaikki kotona -blogista pannarin ohje:


Rahkabanaanipannukakut

2 banaania
3 kananmunaa
1 prk rahkaa
1 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja (spelttijauhoja)
1 tl kardemummaa (ai hitsi, tämän unohdin!)

voita

Muussaa banaanit. Lisää kananmunat ja sekoita. Lisää rahka, maito ja jauhot ja sekoita. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita muffinipellin koloihin mininokare voita ja laita pelti hetkeksi kuumaan uuniin. Kaada taikina muffinipellin koloihin ja paista 25 minuuttia.
Tarjoile hillon tai tuoreiden marjojen kanssa.

Meidän uuni taitaa olla tehoton, mutta olivat kauemman siellä. Nousivat kauniisti, mutta jäivät ilmeisesti vähän raaoiksi. Seuraavalla kerralla sitten pidän pitempään. Hyviä kuitenkin olivat! Suosittelen *****


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti