sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Päivä jolloin aurinko näyttäytyi...


Ikkunan läpi näkyy vihreää
mattokin oli taas väärän kokoinen...
Aurinko - tuo ihmeellinen energianlähde pisti tänään huushollin kirjaimellisesti ylösalaisin. Alakerta muutti yläkertaan ja yläkerta alakertaan.

Sunnuntai on meillä usein siivouspäivä. Silloin on jo yksi päivä huilattu, joten on virtaa vähän siivoilla ja pyykkäillä. Auringon alkaessa paistaa, paljastuu kaikki pölyt - ikävämpi juttu! Niinpä aloittelin siivousta käymällä ensin yhden likaisen ikkunan kimppuun. Sitten alkoi mietityttää, miten olohuoneen mööbeleitä voisi siirrellä. Mies pisti ensin vastaan, kun ehdotin takkahuoneen ison sohvan siirtämistä ylös ja olkkarin sohvan siirtämistä alas. Kohta alakerrasta kuului kuitenkin mittanauhan suhinaa, kun sohvan ulottuvuuksia tarkasteltiin miehiseen tapaan. Naapuri piti soittaa hätiin, jotta saatiin sohva liikahtamaan! Kiitos Inka!



Kani ja koira olivat hätää kärsimässä, kun mööbeleitä siirreltiin ees sun taas. Samalla kuitenkin selvisi, että kani on oikeastaan aika siisti otus (lapset sen sijaan eivät). Sohvan alta ei löytynyt kuin pölyä ja parittomia sukkia ja yksi syöty jatkojohto. Nyt on kuitenkin rauha maassa. Koti sai uuden ilmeen ja lapset uudet säännöt siitä, missä sitä ruokaa syödään! Sohvan koloista paljastui nimittäin melko runsas löydös murusia.


Pariisista joitakin vuosia sitten tuotu pöllö seurasi hyllyltään tyynesti takkahuoneen myllerrystä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti