sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Erilaisia rooleja

 TYTÄR

Hyvää äitienpäivää äidilleni - aika monennetta kertaa! Eilen sitä juhlistimme kolmessa polvessa. Tyttären rooli on muuttunut vuosien saatossa, kuten nuo seuraavatkin roolit. Silti yhä lapsi - aina. 


ÄITI

Rooli, jossa en ole koskaan valmis - tai jos kuvittelen olevani, tulee jotain, joka romuttaa käsitykseni. Jos kuvittelen kokeneeni äitinä jo kaiken, tulee nurkan takaa jotain, mitä en osannut odottaa.

Rooli, jonka sisällä on monta roolia; sijaisäiti, tukiperheäiti, äiti tässä meidän perheessä. Välillä tukena myös toisille äideille - niille, kenen lapset minulla lainassa.


33.äitienpäivä. Kiitollinen jokaisesta. Minulla on ihania lapsia - omia ja lainattuja. Jokainen on opettanut minulle paljon. Toivottavasti myös toisinpäin. 


Äitiys ei lopu vaikka lapset pyrähtävät maailmalle. Ei lopu rakastaminen eikä murehtiminen. Jokaista kannan mielessäni ♥️


MUMMI

Paras rooli ikinä. Ihania pienokaisia. Enemmän toivoisin voivani olla läsnä ja tukena, konkreettisena apuna, mutta välimatka, aika ja korona asettavat kapuloita rattaisiin. 


Hyvää Äitienpäivää ♥️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti