torstai 21. toukokuuta 2020

Blogin herättelyä

Blogia pitäisi vähän elvyttää, mutta mitään ei oikein liiku päässä. Arki vie pitkälti ajatukset mennessään. Luovuus vaatisi vähän enemmän tilaa. Arjen melskeissä se tahtoo sammua. Kutimet kutistuvat muutamaan kerrokseen päivässä ja elämä pyörii päivärutiinien ympärillä.

Tänä viikonloppuna ajattelin kuitenkin ottaa pienen irtioton arkeeni yksinäisen mökkiviikonlopun merkeissä. En tiedä silti, voiko puhua yksinäisestä viikonlopusta, koska vaikka olen yksin, en tunne olevani yksinäinen. Silloin lataan akkuja ja toivon luovuuden lähteiden pääsevän taas vähän irti arjen kahleista. Edessä on kuitenkin vielä huominen koulupäivä, joten katsotaan ensin, mitä tämä ja huominen päivä tuovat tullessaan. Tarvitsetteko te muut yksinäisyyttä välillä? Mun akkuni tarvitsevat sitä latautumiseen. Muuten ne tilttaavat ihan kokonaan...

Meillä on tällä viikolla ollut lasten lempiruokaviikko (siitä olen aiemminkin postannut, eivätkä ruuat juurikaan ole muuttuneet), joten meillä on syöty texmexiä, tacokanapetiä, spagettia jauhelihakastikkeella ja tänään nuudeleita. Huomenna ovat vuorossa itsetehdyt kebabit. Uudistimme tällä viikolla muutenkin kiertävää ruokalistaamme (linkistä voit kurkata aiempaa postausta aiheesta). Voin postata siitä vaikka huomenna. Muutenkin tällaisina hassuina välipäiväpyhinä voi ottaa ruuanlaiton suhteenkin silleen chillisti (kuten meidän perheen esiteinit sanovat). Minä tykkään omiin nuudeleihini (niitä katkaravun makuisia kuppinuudeleita) laittaa lisäkatkarapuja. Lapset syövät niitä perus-mamakananuudeleita ja lisäävät niihin vielä chiliä, huh! Yksi kuorruttaa koko komeuden valtaisalla ketsuppikeolla.

Kun ei mene aikaa ruuanlaittoon, ehtii vähän neuloskellakin. Novitan facebook-sivuilta bongasin kesälle yhteisvirkkauksen ja suunnittelin jo kävelyretkeä tokmannille... Olenko ihan pöhkö? Korissa on vaikka miten monta keskeneräistä käsityötä puhumattakaan tästä huivista, jota olen tehnyt jo kauan.


Tämä huivi on Shake it up -huivi by Anna Johanna. Ohje on saatavilla Ravelrystä sekä Titityy -lankakaupasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti