keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Aamupalatehtaalta päivällispohdintoihin

Kotiäidin/perhehoitajan aamu alkaa useasti aamupalapohdinnoilla. En ole kovinkaan hyvä aamuihminen. Minulla on luultavasti silmät enemmän sikkaralla kuin lapsilla, joita herättelen pirteänä päivään. Mutta aamulla ei ole juurikaan aikaa tuhlattavaksi, joten aamupalat on saatava pöytään. Koiratkin odottavat kuitenkin vieressä jo kintut ristissä.

Meidän perheen vakioaamupaloja ovat jugurtti marjoilla tai banaanilla, ruisleipä paahdettuna juustolla tai ilman, pekoni tai paistetut/keitetyt munat. Toki myös smoothieita värkkäillään ajoittain ja toisinaan lautaselle halutaan nakkeja heti aamusta. Banaanimunakas on nyt uusin tulokas aamupalapöydässä. Soseutettu banaani vaan kananmunan kanssa sekaisin ja pannulle. En ole maistanut, mutta kaiketi hyvää? Siitä tulee kunnon kaloripommi, kun päälle laitetaan nutellaa ja kermavaahtoa...

Tämän viikon ruokalistalla ollaan päästy siis broileri-kasviskastikkeeseen asti. Katsotaanpa millainen ohje tällä kertaa siihen löytyisi. Pakkasesta löytyy broileria ja kaapista kookosmaitosäilyke, joten luulenpa, että niistä lähdetään liikkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti