lauantai 24. helmikuuta 2018

Remppahommia

Meillä on tehty kylpyhuoneremppaa nyt joulukuun puolivälistä. Remontti alkoi yläkerran WC:stä, johon tehtiin väliaikainen suihkutila. WC purettiin alkutekijöihinsä ja tietysti sieltä silloin löydettiin asbestia tapettiliisteristä. Tämä aiheutti ylimääräistä suojausta purkuvaiheessa. Kun suihkutila saatiin valmiiksi, siirryttiin alakertaan purkuhommiin.

Alakerran saunatilojen remontti piti olla valmis tammikuun lopussa, mutta sitten löytyikin kosteutta. Kuivaajat olivat kolme viikkoa lämmittämässä ja viikko vielä lisäksi odoteltiin kuivaustuloksia. Tällä hiihtolomaviikolla sitten vihdoinkin remppa nytkähti taas eteenpäin. Nyt on uusien viemärien paikat piikattu, sähköhommia tehty ja jospa ensiviikolla alkaisi jo näkyä jotain uuttakin.

Tänään kävimme myös katselemassa pesutilojen yleisvalaisimia MS valaistus -myymälässä täällä Tuusulassa (paikallisia pitää yrittää kannattaa). Tällaiset yhteen tuoteryhmään erikoistuneet myymälät ovat nykyään harvassa. Täällä kuitenkin näytti asiakasvirtoja riittävän. Kauppa oli kuin lamppujen taivas (tai lamppuhelvetti sanoin myyjä). Ensiviikolla selviää, löytyykö haluamiamme valaisimia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti