sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Neulomisen rentouttava vaikutus


Harrastan satunnaista puikkojen heiluttelua, joka yleensä ilmenee puuskittain mennen sitten yhtäkkiä ohi ja yleensä kesken meneillään olevan käsityön! 
Kaiken kaikkiaan neulominen on tavattoman rentouttavaa. Se on oiva stressinhallintakeino. Helpon käsityön aikana voivat ajatukset vapaasti askarrella käsillä olevan ongelman parissa. Jos haluaa stressaavan asian pois mielestään, voi puikoille valita haastavamman neuleen, jolloin ajatukset keskittyvät vain silmukoihin.

Kuluneen vuoden aikana olen sen verran vähän ehtinyt neuloa, että ei ole ehtinyt syntyä valtaisaa neulomishinkua eikä sen myötä keskeneräiseksi jääneitä töitäkään (en ainakaan julista niitä vielä ufoiksi).

Joskus vuonna 2011 neuloin tällaiset somisteet viinipullolle. Pienet käsityöt ovat siitä mukavia, että ne tulevat pian valmiiksi. Nyt puikoilla sukkia aikuisille lapsille. Joskus aiemmin ajattelin, että magic loop ja sen myötä kaksi sukkaa kerralla pyöröpuikoilla ei ole mun juttu, mutta onneksi mieleni muuttui (kiitos Lyylin kahvilan käsityöpiirin).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti